Jeg fikk være midtpunkt i trekantsex!


For dere som har fulgt meg her på bloggen så vet dere nok hvor mye jeg har lengtet etter ferien! Det har rett og slett blitt altfor mye jobbing i det siste, og det er vel kun de siste ukene med litt spennende (og ikke minst deilige!) opplevelsene som har holdt meg oppe og gjort at jeg har fått gjennomført jobben min slik jeg skal.


Nå skal det uansett bli godt å få parkert bilen, ihvertfall i jobbsammenheng, og bare nyte deilige og lange sommerdager sammen med gode venninner! Håper bare at vi får tilbake det fantastiske været vi hadde her på østlandet i Mai og Juni, det var jo en nytelse for ei som meg som bare elsker strandlivet på fritiden! Skulle bare ønske jeg ikke måtte jobbe så mye i den perioden, føler kanskje jeg må få endret litt på jobbmengden til høsten...?


Er litt usikker på hva ferien bringer, siden Cathrine måtte droppe ferieturen vi hadde planlagt... jaja så er det ikke booket noen sydentur, så virkelig frem til noen drinker på byen og litt dansing med kjekke gutter, men vi får se kan jo hende det dukker opp muligheten for å hoppe på en tur likevel? Kan ihvertfall love at jeg kommer til å følge med på en av disse restplass sidene på internet og se om det er muligheter for å gjøre noen kupp!


Akkurat hva jeg skal bruke denne fredagen til vet jeg ikke. Har ikke startet ferien med å legge de helt store planene for de første dagene. Vet at Jonas skal ha en fest og fikk en invitasjon fra ham om å komme. Frister jo egentlig litt da, siden sexlysten ikke akkurat har planer om å ta ferie :-) Og jeg har jo vært så heldig å få treffe noen av kameratene hans ganske så nært tidligere ;) Så ja, jo mer jeg tenker på det mens jeg sitter her og skriver jo mer tenker jeg at det kanskje ikke ville være så dumt for det var en helt fantastisk trekant jeg fikk lov til å være midtpunkt i sist gang jeg var på fest hos ham ;)


Jeg har ihvertfall lett for å bli i dårlig humør dersom det blir dårlig vær, så dersom det begynner å hølje ned er det vel kun nettopp trekantsex som kan "redde" meg vil jeg tro. Så dersom du og kjæresten dere lider under det samme, er det bare å søke meg opp på medlemssidene her inne og ta kontakt. Så lenge dere er ærlige på hva dere ønsker og fremstår som "ryddige" kan det jo hende vi sammen kan få en god opplevelse ;) Så får dere bare ha meg unnskyldt om jeg likevel skulle ende opp i sydligere strøk denne sommeren... :-)


Sommerkyss fra Helene! ;)
theoneandonly
Michelle70
natashawilliams744
julbedshu
Söker Joy
nanaubakla
lisa83
Aura
yesline