Trekantsex på festen hos Jonas


Hei alle sammen! Som jeg nevnte for dere i mitt forrige innlegg så var jo skuffelsen stor over at den planlagte ferieturen sammen med Cathrine ble droppet, noe som var en litt stor skuffelse. Men man kan jo nesten ikke klage over å ha hatt en hjemmeferie i Norge denne sommeren, været har jo vært helt fantastisk noe jeg er sikker på at dere alle vil være enige med meg i! Ihvertfall for oss som har tilhørighet her på østlandet :-)


Planen nå er å bruke pengene jeg sparte til å foreta noen langweekender i løpet av høsten, og her har Cathrine allerede gitt beskjed om at hun vil være med! Vi har ikke sett oss ut noen reisemål så langt, men vi er jo begge glade i uteliv og shopping, så det kan jo raskt bli noen turer til noen europeiske storbyer. Shopping og champagne, det er jentene sine det!


Men tilbake til festen jeg snakket om i mitt forrige innlegg. Jeg var jo relativt ferieklar og lysten på å utnytte tiden maksimalt. Og fester hos Jonas har jo vært en stor suksess tidligere, for han har jo noen riktig så kjekke gutter i vennekretsen sin. Så ja, håpet var jo at noen av disse også skulle dukke opp! Så dermed avtalte jeg med Jonas at joda, jeg kommer en tur, så det var bare å pynte seg litt "fristende" for anledningen. Antrekket ble den sorte, ermeløse toppen fra Gina Tricot, et matchende sort skjørt, lyse strømper og sorte sko. Riktig så fornøyd selv ihvertfall, følte meg delvis på jobb og delvis på fritid.


Hos Jonas var festen allerede godt i gang, er merkelig hvordan jeg aldri klarer å være førstemann til å komme på en fest. Man føler jo at alle sitter og måler deg litt "opp og ned" når man kommer inn i et rom med mange ukjente, men jeg så jo straks at det var noen kjente ansikter der som jeg har kost meg med tidligere også, så dette lovte bra for festen :-) Det var jo også tydelig at jeg hadde truffet bra med antrekket mitt for kvelden, for det var noen der som ikke klarte å ta øynene bort fra meg. Det var ihvertfall slik jeg følte det... :-)


Og ganske riktig, etter noen timer ut i festen så kom den første hånden bort på kroppen min, noe jeg jo absolutt liker. Ihvertfall siden jeg hadde hintet bra frempå med litt blikk i løpet av kvelden. Dette var nemlig en av Jonas sine venner som jeg hadde hatt sex med tidligere på en av hans fester. Det litt pinlige var jo at jeg ikke husket navnet hans, men jeg hadde ihverfall sørget for å snappe det opp i løpet av kvelden, så nå visste jeg at han het Michael. Jeg kan vel ikke si at han var "høy og mørk" men velutrustet, det vet jeg fra tidligere erfaring at han er, siden jeg tidligere har hatt trekantsex med han og en kommerat av ham som ikke var her i kveld. Og det var nokså tydelig med den kulen han hadde i skrittet at "redskapen hans" var klar for bruk igjen nå!


Jeg og Michael fant raskt "tonen" og veien gikk videre inn på det eneste soverommet i leiligheten hos Jonas. Han var ikke sen om å trekke opp skjørtet mitt til hoftene, og la fingrene gli over den glatte strømpebuksa som jeg hadde på meg. Men han rakk ikke komme noe særlig lengre før Jonas kom inn, han hadde jo selvfølgelig fått med seg at jeg og Michael hadde flørtet ganske så tett og funnet veien inn dit, selv om soverommet var plassert i en annen del av leligheten hans enn stua. Jonas har jeg aldri hatt sex med tidligere, men det var ikke vanskelig å se at han hadde lyst til å være med på det jeg og Michael hadde startet på!


Michael la seg ned på ryggen, mens jeg satt meg på alle fire over ham og begynte å suge ham. Jonas hadde fått av seg buksene sine, og strømpebuksa mi forsvant av meg. Skjørtet løftet han opp, og han begynte å ta meg hardt bakfra mens jeg konsentrerte meg om pikken til Michael, som ikke var enkelt. Jonas viste seg nemlig å være svart så hardhendt der han sto bak meg og fyllte opp fitta mi med pikken sin!


Både Michael og Jonas gav tydelig uttrykk for at dette ikke kom til å bli noen langvarig trekant, de var helt på tuppa etter å nå klimaks. Så mens jeg jobbet med Michael tenkte jeg at nå kniper jeg igjen rundt den deilige pikken til Jonas slik at han får komme. Jeg ville jo få orgasme selv også. Og i det jeg kjenner Jonas sender spruten inn i meg, slipper jeg løs min egen orgasme med et skikkelig hyl! Det er så vidt jeg makter å suge Michael videre, men etter noen få sekunder kommer han med full sprut over ansiktet mitt!


Guuud for en deilig trekant! For en fantastisk sex! Og for en herlig start på ferien!


smileface
viola.night
kilopana
missstockholm
natashawilliams744
Rosapantern_96
lisa83
sexxii
astridoslo