Pinlig å møte Jonas igjen etter trekansex på festenHei alle sammen!


Jeg må innrømme at det var litt pinlig å møte Jonas igjen, etter at jeg hadde trekantsex med ham og Michael på festen has forrige helg. Som dere husker at jeg fortalte, så var det ikke første gangen jeg har hatt sex med Michael, men Jonas har så langt kun vært en god venn som jeg aldri har vært intim med, så det føltes egentlig litt "rart" etterpå. For der og da var det jo bare utrolig deilig å bli tatt av to menn samtidig, og at Jonas var med på det var jo bare spennende. Men i ettertid så har jeg gruet meg litt for å ta kontakt med Jonas igjen. Lurte jo veldig på hva han skulle si, eller om han også syntes det var litt "flaut" i etterid...?


Men før jeg rakk å ta kontakt med ham, så møtte jeg han faktisk på Beach Club på Aker Brygge. Jeg var der sammen med Cathrine, og plutselig kom Jonas inn sammen med en av kameratene sine, som jeg ikke har møtt på. Husker forresten ikke hva han presenterte seg med, for jeg var så forfjamset da de oppdaget meg og Cathrine, og de kom bort til oss. La jo merke til at Jonas hadde et noe nervøst smil, noe som er ganske så uvanlig til ham å være, men før vi visste ordet av det satt de seg begge to ned sammen med oss.


Det er merkelig hvordan samtalene blir så kunstige, akkurat som det henger noe i lufta. Både jeg og Jonas følte veldig på stemningen. Cathrine var jo selvfølgelig blitt informert av meg om hva som hadde skjedd, og det kunne virke som Jonas også hadde fortalt sin kamerat om trekantsex episoden som hadde foregått. Tror vel egentlig de fleste på festen hadde fått med seg hva som skjedde på soverommet til Jonas, jeg var jo ikke akkurat "lydløs" der jeg tok i mot fra de begge...


Men på mange måter så var det egentlig greit å bare dumpe borti Jonas slik, så slapp jeg å tenke mer på hvordan det skulle bli å kontakte ham igjen. Etterhvert som vi alle på bordet hadde fått i oss noen drinker ble også praten både lettere og lystigere, og jeg kjente at tanken på sex med Jonas absolutt fristen. Kjenner at jeg gleder meg til at det snart her helg igjen, kanskje jeg kan overtale Jonas til å ha en ny fest igjen snart...? ;)
Spennende og deilige opplevelser - Trekantsex
pekar.mehan
Michelle70
natashawilliams744
Millio
Kjersti84
foreveralone
sexxii
eunicerodwell
majacuxezi