Ny fest til helgen!Hei alle sammen!


Som jeg nevnte sist, så dumpet jeg borti Jonas da jeg var på Aker Brygge sammen med Cathrine. Det var jo litt pinlig å møtes slik igjen etter at vi hadde hatt trekantsex sammen på festen hans, men som jeg jo fant ut var det nesten like greit å bare få det "overstått" med en gang, i stedet for at det skulle bli for lang tid før vi pratet sammen igjen. Det blir jo ofte bare mer pinlig om tiden går, og vi ikke har kontakt, så det var jo nesten like greit at det ble slik.


Vi fikk det jo ganske så hyggelig der utover kvelden, og praten gikk lettere. Cathrine visste jo alt om hva som hadde skjedd, og kameraten til Jonas var tydeligvis også informert om hva som hadde foregått på soverommet mellom meg, Jonas og Michael. Merkelig hvordan alle synes at trekantsex er så utrolig spesielt? Ja, nesten litt ulovlig? Jeg tenker ihvertfall at så lenge vi alle er single, og ikke fornærmer noen med det, så må det jo være lov? Jeg elsker ihvertfall når to gutter får lov til å jobbe litt med meg ;-)


Det som er bra er ihvertfall at det nærmer seg helg igjen, og før vi gikk hvert til vårt den kvelden på Aker Brygge var vi enige om vi vi skulle ta en ny fest den helgen her! Vet ikke enda om det blir hos Jonas, men noe skal vi ihvertfall klare å finne på! Litt mindre positivt er det at det er siste uken min men ferie, og fra mandag er det jobb igjen. Får nesten sørge for å få utnyttet den helt maksimalt! Cathrine er ihvertfall veldig positiv til å ha det moro denne helgen. Mon tro om hun har blitt litt inspirert av min trekantsex, og kunne tenke seg å oppleve det samme...? ;)


Håper dere alle sammen har en super uke, og så melder jeg tilbake med et nytt innlegg. Tror ikke det blir i løpet av helgen, men håper å få oppdatert dere snart. Blir jo litt å holde på med nå som det er tilbake på jobb igjen også. Orker nesten ikke tenke på hvor mye som må ligge og vente på meg der...


Sommerhilsen fra meg!
Helene
haily
Sandra
Bea
kåtaMY
Kjersti84
kristina89
samo
sexylady91
ltjmr